Ma hajnalban Főnix szárnyának susogása ébresztett. 

Eszembe jutott megszületésem, mely 1956. Nőnapon, a sötétség óráiban volt. 

Drága székely Édesanyám egy rendkívüli vészterhes időben hozott a világra. 

Óriási kétségek között volt, hogy mi lesz velünk? Hogyan fogja felnevelni az otthon maradt 2 éves kislányát, és az 1 hetes csecsemőjét. Hiszen apám akkor 4 évig a börtönben volt. 

Édesanyám szülész orvosa pontosan tudta, hogy mosókonyhába kell „HAZA” vinni a babát. Kérlelte Édesanyámat, hogy adjon neki örökbe. Azt mondta: „Több, mint 20 éve segítem a kicsi lelkeket a világra, de még soha nem láttam ilyen gyönyörű, bájos kislányt!”

Édesanyám azt mondta: „Hogyha a Teremtő megteremtette a Báránykákat, ad hozzá legelőt is!” 

Így indult el keserves, küzdelmes kicsi életem. Akkor még nem tudtam, hogy az Égiek minden segítséget meg fognak adni, hogy most ezeket a sorokat le tudjam írni. 

Abban az időben az Édesanyáknak 6 hétig adtak lehetőséget, hogy babájukkal „otthon” maradhassanak. Nővérem ekkor volt 2 éves, és abba a bölcsődébe ahova járt, nem vettek fel. Így hetes bölcsődébe tett Édesanyám! Egész héten fejte a mellét, hogy hétvégén tudjon szoptatni. 

Igen, egész eddigi életemben először rejtve, majd tudatosan meggyógyítva, a „Nem kellek!” lelki fájdalommal éltem. Nem akartak, aztán ha már megfogantam     – apám szavaival élve – legalább legyen fiú! De nem fiú lett. Hanem egy dupla víz, rendkívül finom lelkű, érzékeny kislány született le ebbe a családba, hogy TANÍTÓ legyen! 

Folyamatosan írom Fiaimnak az életrajzi regényemet, Csillagszemű Lelkek Szigete címmel. Amikor felköltözök Égi Hazámba, akkor olvashatják el. 

Testemet és lelkemet meggyógyítva, és feldíszítve készülök a városi ünnepségre. 

Legyenek áldottak azok az emberek és hozzátartozóik, akik ezeket a borzalmakat átélték! 

Magyarnak lenni magasztos, és rendkívüli feladat! 

Legyünk méltók Őseinkhez! 

Áldás! 

  1. Angyalok Hava 23. napján

Edit/Anahario